Fysiotherapie Haastrecht is een veelzijdige praktijk gericht op diagnostiek, behandeling en advisering van mensen met klachten van het bewegingsapparaat. U kunt bij ons terecht voor algemene fysiotherapie en de specialisaties manuele therapie en sportfysiotherapie. Verder kunt u in onze praktijk worden behandeld met Shockwave therapie.

De vestiging in Haastrecht beschikt over een grote oefenzaal met een ruime keuze aan oefenapparaten en –materiaal. Een team van deskundige fysiotherapeuten met diverse specialisaties is werkzaam in onze praktijk. Zij kunnen u helpen zoeken naar een oplossing voor uw probleem.

Onze fysiotherapeuten zijn allemaal BIG geregistreerd. Tevens staan allen ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie), een waarborg voor goede kwaliteit. Voortdurende bij-en nascholing is voorwaarde om in dit register te worden opgenomen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van deskundige fysiotherapeuten met parate en actuele kennis. Onze praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Voor een behandeling in onze praktijk is het niet nodig om een verwijsbrief van uw huisarts te hebben.

Wij hebben geen wachtlijst, u kunt zo terecht voor een behandeling.